Tottenham hävisi sunnuntai-iltana kotonaan Chelsealle rumasti lukemin 0-3. Ensimmäisellä jaksolla peli pysyi vielä jokseenkin kotijoukkueen kontrollissa, mutta toinen puoliaika oli Chelsean täydellistä hallintaa.

Thomas Tuchelin ryhmään toiselle nelivitoselle lisäpuhtia toi ehdottomasti N’Golo Kante, joka tuli sisään vaihdossa Mason Mountiin.

Skyn asiantuntijana toimiva Roy Keane ei säästellyt tälläkään kertaa sanojaan pelin jälkeen.

– En voi käsittää kuinka surkea Spurs oli! Totta kai välillä on huonoja päiviä ja joskus häviää, koska vastustaja on niin paljon parempi. En voi vain hyväksyä Tottenhamin tahtotilaa ja asennetta ennen kaikkea kahdessa jälkimmäisessä maalissa, Keane naulasi.

Skyn toinen studioasiantuntija Graeme Souness komppasi kollegaansa. Hän sanoi, että Tottenham ei näyttänyt joukkueelta. Sounessin mukaan Spursin pelin perusrakenne johtaa virheisiin.

Roy Keane piti Tottenhamin asennetta häpeällisenä. Kuva Getty Images.

Keane sen sijaan jatkoi omalla tutuksi tulleella linjallaan kotijoukkueen asennepuolen läpikäyntiä.

– Olen itse asiassa aika vihainen katsottuani Spursia tänään. Joukkueiden välinen ero voitonhalun ja intohimon saralla oli valtava. Katsokaa nyt tuota toista maalia. Kukaan Tottenhamin pelaaja ei mene kiinni pallollisiin tai yritä blokata laukausta, raivosi Keane.

Souness näki myös nimenomaan Chelsean toisen maalin kotijoukkueen kannalta noloksi. Hänen mielestään Kante sai aivan liian paljon tilaa ja aikaa. Eniten rapaa Souness antoi tanskalaiskeskikenttäpelaajalle Pierre-Emile Højbjergille.

Skyn studiossa oltiin sitä mieltä, että tanskalainen meni vain pitelemään Eric Dieria kädestä ja käveli tilanteessa, jossa olisi pitänyt syöksyä palloon tielle.