Viime kaudella Valioliigan maali- ja syöttökuninkuuden voittaneen Harry Kanen uskottiin kesällä siirtyvän uusiin maisemiin.

28-vuotiaan Kanen perässä oli Valioliigan hallitseva mestari Manchester City, joka tarjosi englantilaishyökkääjästä mottipäistä, tässä tapauksessa 150 miljoonaa puntaa. Kane oli myös itse halukas siirtymään, mutta Tottenham piti kynsin ja hampain kiinni jalokivestään.

Tottenhamin urheilutoimenjohtajaksi kesällä palkatun Fabio Paraticin mukaan seura teki täysin oikean valinnan Kanen suhteen.

– Harry Kane on paras keskushyökkääjä maailmassa ja hän rakastaa Tottenhamia. Päätimme viime kesänä pitää Harryn, kun aloitimme uudelleenrakentamisen, ja olemme onnellisia valinnastamme, Paratici kertoo.

[readmore from=Tottenham]

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu kesään 2024 saakka, jolloin hän on 31-vuotias. Paraticin kommenttien perusteella on täysin mahdollista, että hyökkääjä pelaa koko uransa Pohjois-Lontoossa.

– Meillä ei ole tarvetta käydä minkäänlaisia uusia keskusteluja Harryn kanssa. Hän osaa jakaa yhteenkuuluvuuden tunteen Spursin kanssa, Paratici vihjaa.

Englannin maajoukkueen kapteenina toimiva Kane on pelannut tukkoisen alkukauden eikä ole onnistunut avaamaan maalitiliään Valioliigassa. Konferenssiliigan ja Liigacupin otteluissa maaliverkko on sentään heilunut kuusi kertaa.