Liverpoolin apulaismanageri Pepijn Lijnders on kertonut lisätietoa loukkaantuneiden pelaajien tilanteesta.

James Milner ja Naby Keïta joutuivat jättämään sunnuntain Manchester United -ottelun kesken loukkaantumisten takia. Kotijoukkueen Paul Pogba sai toisella puoliajalla suoran punaisen kortin taklattuaan rajusti Keïtaa.

– ”Milliellä” oli jonkinlainen tuntemus. Hän tunsi, että jokin ei ollut kohdallaan hänen takareidessään. Se oli hieman kireä, Lijnders sanoo Liverpoolin verkkosivuilla.

[readmore from=Liverpool]

Hänen mukaansa se, että Milner päätti lähteä tilanteessa Unitedin Mason Greenwoodin perään, pahensi vammaa.

– Se kertoo paljon hänen luonteestaan ja tahdonvoimastaan panna joukkue etusijalle. Tämä (loukkaantuminen) kestää varmasti maajoukkuetauon yli, joten se on pitkä. Me kuitenkin tarvitsemme häntä tulevan jakson aikana.

– Nabylla on tällä hetkellä ruhjevamma. Me arvioimme tilannetta päivä päivältä. Se vaikuttaa hyvältä, joten se on hyvä asia. (Polvivaivasta kärsivä) Fabinho ei ole valmis huomiseen otteluun (Prestonia vastaan), me arvioimme hänen tilannettaan edelleen päivä päivältä. Hän saattaa toipua lauantain peliin, toivottavasti.

Lijndersin mukaan Thiago Alcântaran paluu joukkueharjoituksiin pohjevamman jäljiltä on lähellä, mutta Brighton-ottelu tulee hänelle todennäköisesti liian aikaisin.