Lauantaina toimestaan Norwich Cityn managerina irtisanottu Daniel Farke on ollut paljon julkisuudessa alavireisissä tunnelmissa. Joukkueen edesottamukset uudella valioliigakaudella eivät ole olleet kummoiset.

Vaikka tapahtumat viime metreillä, Brentfordista kaivetun vierasvoiton jälkeen kulkivat melko dramaattisesti, ei irtisanomista kannata turhaan kauhistella. Peli on äärimmäisen kovaa, ja managerit itse tietävät sen kenties paremmin kuin kukaan.

Farken aika Norwichissa päättyi voittoon, sen ensimmäiseen sellaiseen Valioliigassa tällä kaudella. Mainittakoon, että se on yksi voitto enemmän kuin uutta manageria nimittämässä olevalla Newcastlella on tilillään. Saksalainen ehti vuonna 2017 alkaneen Canaries-pestinsä aikana saavuttamaan paljon.

Ensimmäisellä kaudellaan Farke johdatti joukkueen Mestaruussarjan sijalle 14. Sen jälkeen alkoi tapahtua; muiden muassa Englannin korkeimmille sarjatasoille kirjoittamaton kortti, Teemu Pukki sai managerin luottamuksen. Myös viime kesänä noin 40 miljoonan euron kaupassa matkaansa Aston Villaan jatkanut Emiliano Buendia saapui luonnollisesti Farken aikana.

Kausi 2018-2019 jäänee historiaan Farken ja Norwichin, miksei myös Pukin, loistokkaimpana. Joukkue voitti Mestaruussarjan ja nousi Valioliigaan. Se reissu kesti vain vuoden, jonka jälkeen oli taas aika voittaa Mestaruussarja. Se tapahtui seuran yhden kauden ennätyksellä, 97 pisteellä.

Farke vastasi Norwich Cityn edustusjoukkueen etenemisestä kaikkiaan 208 ottelussa.