Arsenalin keskikenttäpelaaja Emile Smith Rowe sanoo, että hän otti urallaan ison harppauksen eteenpäin, kun hän rupesi syömään huippuammattilaisen tavoin.

Smith Rowe, 21, sai tällä viikolla ensimmäisen kutsunsa Englannin A-maajoukkueeseen, kun hänet nostettiin ryhmään parin loukkaantuneen pelaajan tilalle. Hän on lukeutunut tällä kaudella Arsenalin johtaviin pelaajiin esiintyen 13 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä viisi maalia ja syöttänyt kaksi.

Nuorukainen kertoi maajoukkueeseen noustuaan, että hän ei välttämättä olisi nykyisessä pisteessä, jos hän ei olisi muuttanut tapojaan.

– Jos totta puhutaan, niin en syönyt kovin hyvin. Sain kramppeja 60 peliminuutin jälkeen ja sellaista, kommentoi Smith Rowe Daily Mailin mukaan.

– En syönyt enkä juonut kovin hyvin. En harrastanut kunnolla nesteyttämistä ennen pelejä, mutta olen yrittänyt keskittyä siihen paljon.

Smith Rowe kertoi, että suklaa ja pikaruokaketju Nando’sin sapuskat ovat saaneet jäädä.

– Olen yrittänyt karsia suklaata ja noutoruokaa nmahdollisimman paljon. Nykyään syön aina kotona.

Arsenal on auttanut Smith Rowea hankkimalla hänelle henkilökohtaisen kokin.

– Hän osaa tehdä paria pastaruokaa, joista pidän. Ennen en pitänyt kalasta, mutta nykyään tykkään syödä lohta ja sellaista. Yleensä äitini kokkaa minulle, mutta enää hänen ei tarvitse!