Tottenhamin uusi päävalmentaja Antonio Conte kehottaa keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombelea tekemään töitä koko joukkueen, eikä vain itsensä eteen.

Spurs maksoi Ndombelesta, 24, Lyonille 60 miljoonaa euroa kesällä 2019, seurahistoriansa ennätyskorvauksen, mutta ranskalaistaituri ei ole yltänyt hintalappunsa tuomiin odotuksiin.

Ndombelella on ollut Tottenhamissa kolme aiempaa manageria – Mauricio Pochettino, José Mourinho ja Nuno Espírito Santo – mutta kukaan heistä ei saanut ranskalaisesta tämän parasta irti. Nyt on Conten vuoro yrittää.

– Kyllä, olen nähnyt, että muilla managereilla on ollut vaikeuksia tämän tilanteen kanssa. Tanguy on ehdottomasti laadukas pelaaja, kommentoi Conte Sky Sportsin mukaan.

– Hänen on samaan aikaan ymmärrettävä, että me olemme joukkue ja hänen on pelattava joukkueen eteen. Minusta se tarkoittaa sitä, että on tärkeää pitää järjestys yllä ja pelaajan on tehtävä, mitä hänen pelipaikkansa häneltä vaatii.

– Teemme ehdottomasti töitä Tanguyn kanssa. Teemme todella kovaa töitä. Hänen on tehtävä paljon enemmän töitä kuin muiden, koska hän on lahjakas, mutta hänen on autettava lahjakkuudellaan joukkuetta, ei vain yhtä pelaajaa.

– Minulla on jalkapallosta idea, ja siinä ideassa pelaajilla on tehtäviä. Jokaisen pelaajan on tiedettävä, mitä hänen on tehtävä. Siitä tulee sotkuista, jos pelaaja vain juoksentelee ympäri kenttää.