Chelsea on kiinnostunut Leicesterin topparista Wesley Fofanasta, kertoo Goal.

Fofana, 20, ei ole pelannut tällä kaudella vielä lainkaan loukkaannuttuaan kesällä harjoitusottelussa, mutta häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista.

Ranskalaistoppari siirtyi Leicesteriin viime kauden alussa ja nousi nopeasti tärkeäksi pelaajaksi uudessa joukkueessaan kirjauttaen debyyttikaudellaan itselleen 38 ottelua.

Chelsea kartoittaa vaihtoehtoja siirtomarkkinoilta, sillä joukkuetta uhkaa pelaajakato puolustusosastolla. Niin Thiago Silvan, Antonio Rüdigerin, Andreas Christensenin kuin César Azpilicuetan sopimukset ovat päättymässä tämän kauden jälkeen. Etenkin Rüdigerin kohdalla vaikuttaa siltä, että hän on vaihtamassa maisemaa.

Viime kesänä lontoolaisseura tavoitteli Sevillan topparia Jules Koundéa, joka on lehtitietojen mukaan yhä Chelsean kiikarissa. Myös Juventuksen Matthijs de Ligt on yhdistetty viime aikoina Chelseaan.

Goalin mukaan Chelsea ei todennäköisesti tavoittele Fofanaa vielä tammikuun siirtoikkunassa, koska hän toipuu yhä loukkaantumisestaan, mutta ensi kesänä saattaa tapahtua. Leicester voi vaatia Fofanasta merkittävää siirtokorvausta, sillä hänellä on seuran kanssa sopimus kesään 2025 saakka.