Arsenalin hyökkäyskalusto saattaa mennä lähiaikoina täysin.

Joukkueen kapteeni Pierre-Emerick Aubameyangin tulevaisuus seurassa on vaakalaudalla, aivan kuten ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazetten, jonka sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Arsenalin on huhuttu kiikaroivan kahta nimekästä hyökkääjähankintaa. Kyseessä ovat Fiorentinan serbitykki Dušan Vlahović sekä Evertonin Dominic Calvert-Lewin.

[readmore from=Arsenal]

Serie A:ssa jo toista kautta putkeen hurjia maalimääriä tykittävä Vlahović, 21, teki kuitenkin tällä viikolla yhdessä agenttinsa kanssa selväksi, että hän pelaa ainakin kauden loppuun saakka Fiorentinassa. Tammikuun siirrosta on siis turha haikailla.

Samankaltainen tilanne on myös Calvert-Lewinillä, joka on ollut sivussa lähes koko alkukauden reisivammansa vuoksi. Football.londonin mukaan englantilaishyökkääjää ei haikailla Emiratesille vielä tammikuun siirtoikkunassa hänen loukkaantumisensa vuoksi.

Varmaa on kuitenkin se, että Arsenal on kiivaasti näiden kummankin nimimiehen perässä ensi kesänä. Täysin poissuljettua ei myöskään ole se, etteikö kumpikin huippuhyökkääjä voisi siirtyä samanaikaisesti Pohjois-Lontooseen, mikäli Aubameyang sekä Lacazette pakkaavat laukkunsa.