Valioliigan kakkosena majaileva Liverpool ja sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta löytyvä Newcastle kohtaavat torstai-iltana Anfieldilla.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole minkäänlaista epäselvyyttä. Liverpool on ollut läpikauden huippuiskussa, kun taas Newcastle on rämpinyt pahasti.

Anfieldilla saatetaan nähdä melkoiset murskajaiset, kun sarjan kovin hyökkäys kohtaa sarjan heikoimman puolustuksen. Liverpool on tehnyt kuluvan kauden aikana jo hurjat 45 maalia, lähes kolmen maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Newcastle puolestaan on päästänyt peräti 34 maalia, ottelukohtaisen keskiarvon näyttäessä hieman yli kaksi.

Newcastlen maalitykki Callum Wilson kuitenkin vakuuttaa ottelun alla, että Harakat ei lähde suurempaansa kumartamaan ja haluaa saada hyvän tuloksen vaikeasta vierasottelusta.

– Tiedämme, mistä Liverpoolissa on kyse, mutta emme aio mennä sinne ajattelutavalla, että meidät on jo lyöty. Meidän on kerättävä pisteitä suurilta joukkueilta, ja meillä on siihen yksi mahdollisuus torstaina, Wilson sanoi.

Meillä on tappiolla alla, joten haluat saada sen pois järjestelmästäsi välittömästi. Kun sinulla on toinen peli keskellä viikkoa, sinulla on mahdollisuus korjata se.

Wilson on ollut alkukauden aikana yksi Newcastlen harvoja valopilkkuja. Englantilaishyökkääjä on tehnyt 12 otteluun kuusi maalia ja on joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä.