Liverpoolin Andy Robertson ja Trent Alexander-Arnold ovat Valioliigan kaikkien aikojen paras laitapuolustajapari, väittää Gary Neville.

Vasemmalla pelaava Robertson, 27, on ollut kuluvan kauden aikana mukana kuudessa Liverpoolin tekemässä maalissa Valioliigassa. Alexander-Arnoldin, 23, kauden alku on ollut entistäkin vahvempi. Oikeana laitapuolustajana luutiva englantilainen on onnistunut maalinteossa kahdesti, jonka lisäksi hän on antanut peräti kahdeksan maalisyöttöä.

Manchester Unitedin puolustajalegendan mukaan hän ei ole koskaan nähnyt Englannin kentillä vastaavaa, mitä Robertson ja Alexander-Arnold esittävät.

– En usko, että olen nähnyt Valioliigassa kahta laitapuolustajaa, jotka olisivat yhtä hyviä kuin nämä kaksi parivaljakkona. Tapa, jolla he toimivat yhdessä kentällä, ja tapa, jolla he pelaavat peliä, sitä on ehdoton ilo katsella, Neville kehuu.

– Robertson tekee kentällä kaiken hyvin. Puolustaa hyvin ja tuo tukea hyökkäykseen. Alexander-Arnold on ehdoton ilmiö. Hän omaa syöttötaidon, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt laitapuolustajalta.

– Se on kuin Kevin De Bruynen, David Beckhamin tai Steven Gerrardin vastaava, ja he kaikki ovat hyökkääviä pelaajia.

– Se panos, minkä nämä kaksi pelaajaa tuovat kentälle, se on jotain uskomatonta.