Newcastle haluaa lainata keskikenttäpelaaja Aaron Ramseyn Juventuksesta, kertoo Times.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri sanoi keskiviikkona, että Ramsey, 31, on vapaa lähtemään seurasta. Walesin maajoukkuetähti pelaa Juventuksessa erittäin korkealla viikkopalkalla, mutta hän on kärsinyt loukkaantumisista ja putoillut ajoittain pelaavasta kokoonpanosta.

Timesin mukaan Newcastle voisi tarjota Ramseylle myös pysyvän paluun Valioliigaan, jos seura välttää putoamisen pääsarjasta. Newcastle on kirjoitushetkellä sarjataulukossa 19. sijalla, kahden pisteen päässä putoamisviivasta. Ramsey on Valioliigan seuraajille tuttu jo vuosilta 2008-2019 Arsenalista.

Ramsey ei ole ainoa huippupelaaja, joka on Newcastlen tähtäimessä tässä kuussa.

Atlético Madridin laitapuolustaja Kieran Trippier oli keskiviikkona Newcastlessa lääkärintarkastusta varten päästyään 2,5 vuoden sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sopuun Magpiesin kanssa. Vajaan 15 miljoonan euron siirto saatetaan sinetöidä jo tänään, torstaina.

Trippierin lisäksi Newcastle tavoittelee vahvistusta myös puolustuksen toiselle laidalle Evertonin Lucas Dignen muodossa. Digne, 28, on ajautunut välirikkoon Evertonin managerin Rafael Benítezin kanssa, ja hän haluaa vaihtaa seuraa tässä kuussa.

Ranskalaispuolustajalla riittänee runsaasti kysyntää, mutta Newcastlen etuna voi toimia se, että Everton on tehnyt Magpiesille tarjouksen keskikenttäpelaaja Sean Longstaffista.