Manchester Unitedin laitahyökkääjä Anthony Elanga iski lauantaina kauden ensimmäisen osumansa, kun hän vastasi joukkueensa avausmaalista 3-1-voitossa Brentfordin vieraana Valioliigassa.

Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick on valinnut nuoren ruotsalaislaiturin avauskokoonpanoonsa kahdessa viimeisimmässä sarjaottelussa. Elanga, 19, esiintyi pirteästi jo 2-2-tasapelissä Aston Villaa vastaan, mutta uran toinen osuma manchesteriläisten edustusjoukkueessa kruunasi hänen ottelunsa Beesiä vastaan.

Elanga on nyt pelannut Unitedin ykkösmiehistössä yhdeksän ottelua, ja hän toivoo olevansa vasta matkansa alussa.

– On aina erityistä tehdä maali tälle hienolle seuralle. Minulla oli kunnia tehdä maali viime kaudella Wolvesia vastaan, ja se tuntui uskomattomalta, kertasi Elanga MUTV:lle.

BT Sportin haastattelussa Elanga kiitti erikseen Rangnickia saamistaan mahdollisuuksista.

– Arvostan pomoa niin paljon. Harjoituksissamme voi nähdä intensiteettimme ja kuinka paljon juoksemme.

– Kova työ palkitaan peleissä, ja siihen haluan pyrkiä joka päivä. Yritän tehdä kovasti töitä ja harjoitella niin kuin haluan pelata.

– Minusta on upeaa pelata tämän hienon seuran avauksessa ja haluan sen jatkuvan, mutta minun täytyy tehdä töitä harjoituksissa ja sitten kun saan mahdollisuuden kentällä, minun pitää hyödyntää se.

– Tämä oli toinen kertani avauksessa tällä kaudella, ja toivottavasti se on toinen monista. Minun on vain jatkettava puskemista.

LUE MYÖS: