Juventuksen laitahyökkääjä Dejan Kulusevski ja keskikenttäpelaaja Rodrigo Bentancur ovat lähellä siirtoa Tottenhamiin, kertoo Times.

Lehden mukaan Tottenham maksaa viisi miljoonaa euroa Kulusevskin, 21, lainasopimuksesta. Diili sisältää myös ostovelvoitteen, joka aktivoituu, jos ruotsalaislaituri esiintyy yli puolessa Tottenhamin otteluista ja joukkue pääsee Mestarien liigaan.

Kulusevski on edustanut Juventusta kesästä 2020 lähtien, mutta kuluvalla kaudella hän on saanut vastuuta lähinnä vaihtopenkiltä kentälle tullen.

Times kertoo, että Tottenham on tarjonnut 24-vuotiaasta Bentancurista 21,5 miljoonaa euroa, joka on vähemmän kuin Aston Villan tekemä tarjous hänestä. Juventus haluaa Uruguayn maajoukkuepelaajasta alustavasti 25 miljoonaa euroa.

Bentancur siirtyi Juventukseen kesällä 2017 Boca Juniorsista. Siirron yhteydessä seurat sopivat, että Boca saa 30 prosenttia pelaajan seuraavasta siirtosummasta.

Tottenhamin urheilujohtaja Fabio Paratici oli hankkimassa sekä Kulusevskiä että Bentancuria Juventukseen, kun hän oli torinolaisjätin palkkalistoilla.