Evertonin uusi manageri Frank Lampard joutuu tulemaan toimeen ilman joukkueen maalitykki Dominic Calvert-Lewiniä tulevan viikonlopun FA Cupin ottelussa Brentfordia vastaan.

Calvert-Lewin, 24, aloitti kautensa räväkästi ja onnistui maalinteossa kauden kolmessa ensimmäisessä valioliigaottelussa. Englantilaishyökkääjä kärsi sen jälkeen reisivamman, jonka vuoksi hän oli sivussa tositoimista neljän kuukauden ajan.

[readmore from=Everton]

Calvert-Lewin palasi pelikentille tammikuussa ja ehti jälleen pelata kolme valioliigaottelua, kunnes hän sai kolhun polveensa. Hyökkääjän polvivamma ei ole vakava, mutta se estää hänen pelaamisensa ainakin tulevasta Brentford-ottelusta.

– Dominic Calvert-Lewin sai pienen kolhun viime pelissä, joten hän ei ole käytettävissä tänä viikonloppuna. Toivomme Dominicin palaavan [harjoituksiin] lähipäivien aikana, Lampard kertoi.

Lauantain Brentford-ottelun jälkeen Everton pelaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina, kun edessä on vierasottelu Newcastlea vastaan. Calvert-Lewinin pelaaminen St. James Parkilla näyttää hyvin epätodennäköiseltä.