Fulhamin serbikärki Aleksandar Mitrović on äitynyt hirmuiseen maalivireeseen eikä loppua näy.

Mitrović, 27, teki tiistaina jälleen kaksi maalia, kun Fulham kaatoi kotikentällään Millwallin 3-0-lukemin.

Fulham johtaa Mestaruussarjaa kahdeksan pisteen erolla ja on tekemässä paluun Valioliigaan ensi kaudeksi. Iso kiitos siitä kuuluu Mitrovićille, joka on tehnyt kuluvan kauden aikana jo huimat 30 liigamaalia.

Serbikärjen hirmuvirettä ei voi kuin ihailla. Hän on tehnyt 27 otteluun tehot 30+7, ja se on jotain sellaista, mitä ei olla totuttu huipputasolla näkemään. Joku irvileuka voisi väittää, että helppoa se on Mestaruussarjassa maaleja mättää, mutta vaikka kyseessä on Englannin toiseksi korkein sarjataso, se on huippusarja.

Mestaruussarjan maalikuninkuus on viiden viimeisimmän kauden aikana voitettu maalimäärillä 27, 21, 29, 26 ja 31. Mitrovićilla on jo nyt kasassa 30 maalia, ja Fulhamilla on vielä 17 ottelua jäljellä. Se jos joku kertoo siitä, kuinka poikkeuksellisessa maalivireessä serbikärki on kuluvan kauden aikana ollut.

Mikäli Mitrovićin maalivire jatkuu, tulee hän rikkomaan Mestaruussarjan yhden kauden maaliennätyksen. Nykyistä ennätystä pitää hallussaan Guy Whittingham, joka teki 42 maalia kaudella 1992-93.