Tammikuussa paluun Valioliigaan tehnyt Philippe Coutinho loistaa jälleen.

Liverpoolissa vuosien 2013-18 välisenä aikana pelannut Coutinho, 29, siirtyi talven siirtoikkunan aikana Barcelonasta Aston Villaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Coutinhon alku Aston Villassa on ollut täydellisyyttä hipova. Brasilialaispelaaja debytoi uudessa seurassaan tammikuun puolivälissä pelatussa valioliigaottelussa Manchester Unitedia vastaan. Coutinho pääsi vaihdosta kentälle 68. peliminuutin kohdalla ja käänsi pelin. Hän oli vahvasti mukana Villan 1-2-kavennusmaalissa ja laukoi itse ottelun päätösnumerot 2-2:een.

Vierasottelussa Evertonia vastaan Coutinho jäi tehoitta, mutta keskiviikon Leeds-ottelussa hanat aukesivat oikein kunnolla. Coutinho laukoi Villan avausmaalin ja alusti molemmat Jacob Ramseyn osumat, kun Villa ja Leeds tasasivat sarjapisteet 3-3-lukemin.

Coutinho on nyt pelannut Villassa kolme ottelua, joissa vastuuta on kertynyt yhteensä 174 peliminuuttia. Hän on tehnyt jo kaksi maalia ja antanut yhtä monta maalisyöttöä. Tehoja on syntynyt jo nyt tuplasi enemmän, kuin mitä Coutinho teki alkukauden aikana Barcelonassa (16 ottelua, 2+0).

Coutinhon lainasopimukseen sisältyy osto-optio, jonka suuruus on lehtitietojen mukaan 40 miljoonaa euroa. Jos Villan seurajohdon pitäisi nyt päättää, käyttääkö se sen, päätös olisi todella helppo. Coutinho on pelaamassa itselleen vakipaikkaa Valioliigaan, ja ilman totaalista hyytymistä hän tulee myös saamaan sen.

OptaJoe

@OptaJoe
4 - Philippe Coutinho has had a hand in four goals in three Premier League matches for Aston Villa (2 goals & 2 assists in 174 mins), twice as many as he’d registered for Barcelona in 12 LaLiga games this season (2 goals in 500 mins). Revitalised.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.