Manchester Cityn laitapuolustaja João Cancelon kotiin iski joulukuussa neljän ryöstäjän joukko. Portugalilainen yritti pysäyttää tunkeutujia, jotka kuitenkin veivät kasan koruja ja jättivät Cancelon kasvoihin arvet.

Sporting Lissabonin kohtaamiseen Mestarien liigassa valmistautuva pelaaja puhui aiheesta ensi kertaa medialle maanantaina. Tuoreeltaan hän kommentoi asiaa jo vuodenvaihteessa sosiaalisen median tilillään.

– Perheeni ei olisi sitä ansainnut. Tällaista kuitenkin tapahtuu elämässä, minun oli vain jatkettava eteenpäin.

Jatkaminen onkin sujunut ainakin kentän puolella melkoisella tavalla. Cancelo on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 32 ottelussa kaudella, ja kirjauttanut puolustajalle mainiot kolme maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Ryöstötilanne ei ollut ensimmäinen siviilielämän järkytys, jonka kentällä varsin massiivisessa roolissa esiintyvä 27-vuotias on kokenut.

Cancelon ollessa 18-vuotias, hän oli matkustajana onnettomuuteen joutuneessa autossa. Hänen äitinsä menehtyi tilanteessa.

– Minulla on ollut elämässäni vaikeita asioita, mutta olen tullut pelaajana henkisesti vahvemmaksi. Sillä tiellä haluan jatkaa.

Lähde: BBC