Chelsea nappasi tukevan otteen Mestarien liigan puolivälieräpaikasta, kun kilpailun hallitseva mestari kaatoi kotikentällään Lillen maalein 2-0.

Kai Havertz puski Chelsean avausmaalin jo kahdeksannella minuutilla Hakim Ziyechin antamasta kulmapotkusta. Chelsean toisesta maalista vastasi reilun tunnin kohdalla Christian Pulisic, jolle maali oli tämän kauden ensimmäinen Mestarien liigassa.

Chelsean kannattajat eivät kuitenkaan voineet riemuita voitosta täysin siemauksin. Mateo Kovačićin ja Hakim Ziyechin loukkaantumiset toisen jakson alussa synkensivät kotivoittoa.

Chelsean manageri Thomas Tuchel ei vielä ottelun jälkeen osannut tarkkaan sanoa kaksikon tilanteesta. Hän ei kuitenkaan sulkenut pois kummankaan pelaajan mahdollisuutta pelata tulevana sunnuntaina Liigacupin finaaliottelussa, mikä viittaa siihen, että vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin.

– En tarkalleen ottaen tiedä pelaajien tilanteesta, Tuchel sanoi BT Sportille.

– En ole puhunut lääkärin kanssa, mutta toivon ettei kyse ole mistään vakavasta.

– Tänään on tiistai, joten sunnuntaihin on paljon palautumispäiviä. Toivon, että he ovat pelikuntoisia Liigacupin finaalissa.

Liigacupin finaalissa Chelsea saa vastaansa Liverpoolin. Wembleyllä pelattava ottelu potkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 18:30.