Eräs nuori Liverpoolin kannattaja sai todennäköisesti ikuisen muiston, kun hän pääsi juhlimaan liigacupin mestaruutta pokaalin voittaneiden pelaajien kanssa.

Liverpool voitti Chelsean sunnuntaina kilpailun finaalissa dramaattisten vaiheiden jälkeen. Ottelu oli varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen 0-0-lukemissa, joten voittaja selvitettiin rangaistuspotkukilpailulla. Ainoana vetäjänä epäonnistui 22. vuorolla laukonut Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga, jonka kuti karkasi reippaasti maalin yli.

[readmore from=Liverpool]

Ala-asteen viimeistä luokkaa käyvä Beau Brown halusi päästä lähemmäksi katsomaan pokaalinnostoa, joten hän meni isänsä kanssa odottamaan tuoreita cup-mestareita pelaajatunnelin vierelle.

Kun pelaajat menivät nuoren fanin ohi, Liverpoolin tähtimaalivahti Alisson Becker huomasi Beaun ja muisti, että he olivat tavanneet toisensa aiemmin Merseysiden derbyssä Evertonia vastaan.

Finaalin vaihtopenkiltä seurannut Alisson kysyi Liverpoolin managerilta Jürgen Kloppilta, voiko Beau osallistua mestaruusjuhliin, ja nuorukainen pääsi karkeloihin mukaan.

– Se oli luultavasti elämäni paras kokemus, ajattelin olevani pelaaja, kertoi Beau Sky Sportsille.

– Alisson muisti minut derbystä, ja hän tuli puhumaan minulle.

Voit katsoa finaalin kaksi viimeistä pilkkua alta Viaplayn videosta. Artikkeli jatkuu videon alla.

Beaun isä Terrence Brown kertasi, miten tapahtumat etenivät pelin jälkeen.

– Pelin päätyttyä ajattelimme, että yrittäisimme päästä hieman lähemmäksi pelaajia. Olimme muutaman rivin päässä, joten sanoin, että ”Mennään alas ja katsotaan, mitä voimme tehdä”.

– Seuraavalla minuutilla pelaajat tulivat ulos tunnelista ja Alissonilla oli pieni keskustelu hänen kanssaan. Luulen, että Alisson napautti Kloppia olkapäähän ja sanoi, että ”otetaan hänet mukaan”.

– Hän ei ole osa seuraa, joten rehellisesti sanottuna kaikki luulivat, että hän on Alissonin poika.

– Puhelimestani loppui akku, koska sain niin paljon viestejä. Se oli ylpeä hetki, hän on nyt kuuluisa.