Chelsean hyökkääjä Timo Werner on turhautunut vähäisestä peliajastaan, kertoo Goal.

Saksalaiskärki on kirjauttanut itselleen tällä kaudella 24 ottelussa yhteensä 1310 peliminuuttia, mikä on vähemmän kuin yhdelläkään toisella Chelsean hyökkäyspään pelaajalla.

[readmore from=Chelsea]

Werner, 25, siirtyi Chelseaan kesällä 2020 RB Leipzigista 53 miljoonalla eurolla ja oli debyyttikaudellaan lontoolaisten paras maalintekijä 12 osumallaan. Hän sai kuitenkin runsaasti kritiikkiä hukatuista maalipaikoista, ja viime kesänä Chelsea vahvisti hyökkäystään Romelu Lukakulla, josta lontoolaisseura maksoi seurahistoriansa ennätyskorvauksen, eli 113 miljoonaa euroa.

Goalin mukaan Wernerin edustajien on määrä keskustella Chelsean kanssa hyökkääjän tulevaisuuden näkymistä lähiviikkoina. Jos neuvottelut eivät pääty hyvin, Werner saattaa harkita siirtoa Borussia Dortmundiin, joka on pitänyt häntä jo pitkään silmällä.

Dortmund-siirron tiellä on kuitenkin pari pulmaa, vaikka Werner ja Chelsea päättäisivätkin jatkaa eri teitä. Saksalaishyökkääjä tienaa tällä hetkellä noin 270 000 euroa viikossa, mikä ei tulisi kuulonkaan Dortmundissa. Lisäksi Dortmund on erittäin kiinnostunut myös Red Bull Salzburgin hyökkääjästä Karim Adeyemista, joka on Werneriä kuusi vuotta nuorempi.

Viime sunnuntaina Chelsea hävisi liigacupin finaalissa Liverpoolille. Voit katsoa Viaplayn videon rangaistuspotkukilpailun ratkaisuhetkistä alta.