Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson, 31, kertoo BT Sportin Between the Linesissa hetkestä, joka sai hänet kyyneliin vuonna 2012.

Liverpoolin silloinen manageri Brendan Rodgers ilmoitti tuolloin Hendersonille, että tälle ei ole luvassa merkittävää roolia joukkueessa ja tämä on vapaa lähtemään seurasta vain yhden kauden jälkeen.

– Muistan sen kuin eilisen. Se tapahtui juuri ennen kuin pelasimme Heartsia vastaan Anfieldilla. Keskustelin Brendanin kanssa hotellissa pelipäivänä, ja ollakseni reilu Brendania kohtaan, hän antoi minulle valinnan mahdollisuuden. Se oli enemmänkin seura, joka oli halukas päästämään minut lähtemään, Henderson kertaa.

Rodgers kertoi Hendersonille, ettei tämä saisi niin paljon peliaikaa kuin toivoisi, mutta hän yrittäisi kehittää tätä pelaajana.

– Käytännössä menin takaisin huoneeseeni, itkin hieman ja olin suunniltani, todellakin. Lähtö ei oikeastaan ollut vaihtoehto minulle, koska en ollut ollut seurassa kovin pitkään ja olin tehnyt äärimmäisen kovasti töitä päästäkseni sinne. En aikonut vain lähteä.

Liverpool ja Fulham ehtivät jo sopia Hendersonin siirtosummasta, mutta keskikenttäpelaaja ei päässyt lontoolaisseuran kanssa sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Hän päätti taistella pelipaikasta Anfieldilla ja on tähän päivään mennessä saanut tililleen yli 400 ottelua.

Lähde: Liverpool Echo