Manchester Unitedin superlupaus Alejandro Garnacho sai yllätyskutsun Argentiinan A-maajoukkueeseen aiemmin tässä kuussa.

Vasta 17-vuotias laitahyökkääjä on suurelle yleisölle täysin tuntematon nimi, sillä hän pelaa Man Unitedin alle 18-vuotiaiden joukkueessa eikä ole vielä päässyt debytoimaan seuran ykkösjoukkueessa.

Garnacho on syntynyt Madridissa ja edustanut Espanjaa juniorimaajoukkueissa. Hänen äitinsä on argentiinalainen, joka mahdollistaa pelaamisen Argentiinan A-maajoukkueessa.

– Minulla on kaksoiskansalaisuus, joten tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus minulle, Garnacho kertoi.

– Odotan tätä mahdollisuutta innolla ja otan siitä kaiken irti. Olen syntynyt Madridissa, mutta äitini on argentiinalainen, samoin kuin hänen koko perheensä, ja on kunnia saada edustaa Argentiinaa.

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni valitsi nimekkään pelaajaryhmän viimeisiin MM-karsintaotteluihin. Mukana on tuttuun tapaan maajoukkuekapteeni Lionel Messi, jonka kanssa samassa joukkueessa pelaaminen on Garnacholle unelmien täyttymys.

[readmore from=Manchester-United]

– Olen aina haaveillut pelaavani tämän tason tähtien kanssa. Toivon oppivani heiltä paljon, nuorukainen hehkuttaa.

– On unelmien täyttymys päästä pelaamaan samassa joukkueessa joidenkin lapsuusvuosien idolieni kanssa. Aion hyödyntää tämän mahdollisuuteni kehittyäkseni paremmaksi jalkapalloilijaksi. Olen erittäin motivoitunut, koska teen sitä, mistä pidän, eli pelaan jalkapalloa.

Argentiina kohtaa viimeisissä MM-karsintaotteluissaan Kolumbian (26.3.) ja Ecuadorin (30.3.). Argentiina on jo varmistanut kisapaikkansa, joten Scaloni voi huoletta antaa näyttöpaikan nuorelle tulevaisuuden tähdelle.