Philippe Coutinho siirtyi tammikuussa Barcelonasta lainalle Aston Villaan.

Brasilian A-maajoukkueeseen kuuluva Coutinho pelaa loistavaa kevätkautta Valioliigassa. Hän on ollut siirtonsa jälkeen yksi parhaista pelaajista koko sarjassa.

29-vuotias Coutinho on ehtinyt pelaamaan kymmenessä sarjaottelussa, joissa on syntynyt neljä maalia ja kolme maalisyöttöä.

Coutinhon lainasopimuksessa on mukana 40 miljoonan euron osto-optio. Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard on julkisesti todennut, että jos kyse olisi hänen rahoistaan, lunastaisi valmentaja Coutinhon välittömästi seuraan. Aston Villa ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä osto-option käyttämisestä.

Mundo Deportivon mukaan Coutinho ja hänen perheensä ovat onnellisia Aston Villassa ja Birminghamin kaupungissa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että Coutinho jäisi seuraan ensi kaudeksi, vaikka hän on löytänytkin itsensä uudestaan Aston Villassa.

Lehti kertoo Arsenalin olevan toden teolla Coutinhon kintereillä. Arsenal on jo ottanut yhteyttä Coutinhon edustajiin tiedustellakseen pelaajan tilannetta. Arsenal on tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä ja siten matkalla ensi kauden Mestarien liigaan. Coutinho haluaisi pelata ensi kaudella eurokentillä, eikä se onnistu Aston Villassa.