Manchester Unitedin on määrä vaihtaa päävalmentajaansa kuluvan kauden jälkeen.

Nykyinen luotsi Ralf Rangnick astuu sivuun päävalmentajan paikalta kesällä ja siirtynee seurajohtoon. Rangnickin tarkka rooli ei ole vielä tiedossa, mutta hänestä odotetaan jonkinlaista neuvonantajaa.

Manchester United etsii siten aktiivisesti uutta päävalmentajaa aloittamaan uuden projektin seurassa. Englantilaismedian mukaan Manchester United on hyvin kiinnostunut Ajaxia valmentavasta Erik ten Hagista ja PSG-luotsi Mauricio Pochettinosta.

Pochettinon on määrä saada potkut Pariisista kuluvan kauden jälkeen muiden valmennus- ja seurajohdon jäsenien tapaan.

Manchester Unitedin seurajohto on tiettävästi jo keskustellut ten Hagin kanssa päävalmentajan paikasta.

Pelaajaurallaan 12 vuoden ajan Manchester Unitedia edustanut Rio Ferdinand tiedostaa, miten suuren päätöksen edessä seura on. Uuden päävalmentajan on onnistuttava.

– Ten Hag ja Pochettino ovat listalla. Jos ten Hag palkataan päävalmentajaksi, on meidän tuettava häntä. Kyseessä on valtava päätös. Se päätös muuttaa kaiken seurassa. Uuden valmentajan on vietävä Manchester United pysyvän menestyksen pariin. Hänen on saatava seura jälleen taistelemaan mestaruuksista. Se on massiivinen päätös, Ferdinand viittasi uuden päävalmentajan valintaan Vibe with Five -podcastissaan.

– Luvassa on valtavan tärkeä nimitys, koska seura on ollut huonossa tilanteessa aivan liian kauan. Nyt puhutaan jo seurakulttuurista. Manchester United tarvitsee valmentajan, joka asettaa sen kulttuurin oikealle paikalle.