Manchester United pyrkii käyttämään Anthony Martialia hyödyksi helpottaakseen Tottenhamin maalitykki Harry Kanen hankintaa, kertoo ESPN.

Man United hamuaa siirtomarkkinoilta vahvistusta hyökkäyskalustoonsa ja Kane on yksi seuran siirtokohteista. Tottenhamin yli 100 miljoonan punnan hintapyyntiä pidetään kuitenkin ongelmallisena, mutta manchesterilaisseurassa toivotaan, että Martial siirtyisi toiseen suuntaan joko erillisellä sopimuksella tai osana samaa sopimusta, jolla osa kustannuksista saataisiin katettua.

Ei ole lainkaan mahdoton ajatus, että tällainen kauppa voisi toteutua. Tottenham on nimittäin aiemmin osoittanut suurta kiinnostusta Martialia kohtaan. Ranskalaishyökkääjä ei tosin ole viime aikoina juurikaan loistanut, mikä on saattanut vähentää kiinnostusta.

Martialin näkökulmasta siirto Tottenhamiin saattaisi olla oikein loistava vaihtoehto. Spurs-luotsi Antonio Conte tunnetaan vaativana valmentajana, joka voisi saada revittyä ranskalaisesta täyden potentiaalin irti.

26-vuotiaan Martialin sopimus Man Unitedin kanssa ulottuu kesään 2024 asti. Ranskalaishyökkääjä on pelannut kevätkauden lainalla Sevillassa ja tehnyt kahdeksassa ottelussa tehot 1+1. Transfermarkt arvioi hänen markkina-arvokseen 28 miljoonaa euroa.