Chelsea-legenda John Terry kiistää puheet, joiden mukaan pelaajat olisivat aikoinaan olleet liian vaikutusvaltaisia Stamford Bridgellä ja hankkineet potkut useammalle managerille.

Joidenkin väitteiden mukaan pelaajat olisivat käyttäneet valtaansa saadakseen Avram Grantin, Roberto Di Matteon, André Villas-Boasin ja jopa José Mourinhon ulos seurasta. Terry sanoo suoraan, ettei se ole totta.

– Syy, miksi me saavutimme niin paljon menestystä Chelseassa minun aikanani, oli se, että meillä oli aina yksi mies johdossa. Se oli manageri, Terry kommentoi Stadium Astrolla.

Hänen mukaansa koossa oli kuitenkin vahva pelaajaryhmä, joka pystyi auttamaan manageria siinä prosessissa.

– Harjoituksissa oli asioita, joita Mourinhon ei koskaan tarvinnut tehdä, koska pelaajat eivät hyväksyneet niitä. Jos joku ei ollut vaaditulla tasolla Chelseassa, silloin minä, Ashley Cole, Frank Lampard, Didier Drogba tai Petr Čech (kerroimme heille).

– Jos ihmiset eivät jatkaneet suoriutumista sillä tasolla, jopa ennen kuin managerin tarvitsi sanoa mitään, me puutuimme välittömästi asiaan. Niin ryhmät isot persoonat tekivät. Pari kertaa jopa menimme pukuhuoneeseen ja siellä oli huutoriitoja. Me moukaroimme toisiamme.

Terryn mukaan manageri tuli sitten sisään ja totesi ”Olette tehneet minun työni”. Silloin hän pystyi keskittymään taktiseen puoleen.

– Ne ovat pieniä juttuja, joita tiesimme ja jotka saivat meistä parhaan irti. Se toimi meillä sinä aikana. En sano, että se toimisi nyt tai kymmenen vuoden kuluttua, mutta silloin se toimi meill.

Lähde: talkSPORT