Derbyn managerin Wayne Rooneyn mielestä Manchester Unitedin uuden managerin on pakko ”peruskorjata” Unitedin miehistö kesällä.

– Kausi on ollut omituinen. Olen ollut stadionilla muutaman kerran katsomassa heitä paikan päällä ja he näyttävät joukolta yksilöitä. Kun he tekevät virheen, siitä joukkueena toipuminen näyttää aina erittäin vaikealta, Rooney kommentoi Sky Sportsilla.

Suurimmat suosikit seuraavaksi manageriksi ovat PSG:n Mauricio Pochettino ja Ajaxin Erik ten Hag. Unitedin kaikkien aikojen paras maalintekijä Rooney valitsisi kaksikosta Pochettinon.

– Hän tuntee Valioliigan ja toi monta pelaajaa läpi Tottenhamissa. Hän teki saman myös Southamptonissa. Jos minä valitsisin toisen heistä, valitsisin hänet. Hänelle pitäisi antaa aikaa jättää oma jälkensä seuraan ja joukkueeseen. Jos hänelle annettaisiin aikaa, uskon, että hän suoriutuisi hyvin.

Unitedin manageriksi jonakin päivänä mielivä Rooney arvioi, että keskikenttäpelaaja Paul Pogban ja kärkipelaaja Cristiano Ronaldon lähtöjen pitäisi olla osa joukkueen uudelleenrakentamista.

– Mielestäni ollaan tultu pisteeseen, jossa hänen on todennäköisesti parempi siirtyä muualle. Jos Paul on rehellinen itselleen, hänellä ei luultavasti ole ollut Manchester Unitediin palaamisen jälkeen sellaista vaikutusta, jota hän olisi itse toivonut, arvioi Rooney.

– Cristiano on hieman ikääntymässä eikä hän todellakaan ole sama pelaaja kuin parikymppisenä. Niin tapahtuu. Hän on maaliuhka, mutta mielestäni he tarvitsevat enemmän muun pelin osalta.