Brittifutiksen isoihin legendoihin lukeutuva Alan Shearer ei ole pysyä nahoissaan sanoissa, joita suoltaa BBC:n haastattelussa Manchester Citystä ja Liverpoolista. Entinen maalitykki puhuu niin menneestä kuin tulevasta viikonlopusta.

– Paras asia sunnuntain hyytävän trillerin katsomisessa oli se, että tiesi näiden joukkueiden kohtaavan Wembleyllä viikonloppuna.

– Jalkapallo jota näimme Etihadilla, oli naurettavan hyvää. Sunnuntain peli osoitti miten kaukana edellä koko muuta Valioliigaa nämä joukkueet ovat. Nyt voimme kaikki hengähtää hetkeksi, ennen lauantain FA Cup -välierää.

Molemmat joukkueet pelaavat edelleen voitoista laajalla rintamalla.

– City tavoittelee edelleen triplaa, ja Liverpoolilla on yhä mahdollisuus voittaa ensimmäisenä englantilaisjoukkueena neljä pokaalia kaudella. Tämä osoittaa, miten uskomattoman hyviä nämä ryhmät ovat.

Toisen pokaalijahti kaventuu siis lauantaina, mutta Valioliigan voitosta ne vääntävät edelleen. Shearer soisi kummankin voittavan.

– Vaikea sanoa kumpi liigan vie, mutta on murheellista että vain toinen voi voittaa. Kumpikaan ei ansaitse jäädä kakkoseksi.