RB Leipzig yrittää napata Ajaxin päävalmentajan Erik ten Hagin Manchester Unitedin nenän edestä, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan olisi suuri yllätys, jos ten Hag, 52, hylkäisi tässä vaiheessa manchesteriläisten kosiskelut. Leipzig on kuitenkin ilmaissut kiinnostuksensa häneen, ja saksalaisseura on valmis iskemään väliin, jos Unitedin ja hollantilaisluotsin neuvotteluissa tapahtuu jotain odottamatonta.

[readmore from=Erik-ten-Hag]

Ajax ei ole pitänyt siitä, millaisen mediamylläkän ten Hagin mahdollinen siirto Old Traffordille on aiheuttanut. Amsterdamilaisseura ei aio estellä ten Hagia, jos hän haluaa lähteä, mutta Ajax pelkää sitä, millaiset vaikutukset jatkuvalla uutisoinnilla ja huhuilla voi olla heidän mestaruustaistoonsa. Ajax johtaa kirjoitushetkellä Eredivisietä neljän pisteen erolla PSV Eindhoveniin.

Telegraphin mukaan ten Hag esitti vaatimuksensa Unitedille viime viikolla sen jälkeen, kun manchesteriläisseura ilmoitti hänelle, että hän on heidän ykkösehdokkaansa seuraavaksi managerikseen.

Ten Hag on tiettävästi ärsyyntynyt mediatiedoista, joiden mukaan hän haluaisi täyden määräysvallan Unitedin pelaajasiirroista. Hollantilaisluotsi on työskennellyt koko uransa urheilutoimenjohtajan alaisuudessa. Ten Hag haluaa kuitenkin olla mukana päätöksenteossa pelaajasiirroista puhuttaessa.

Hän haluaa myös tietää, millainen rooli Manchester Unitedin tämänhetkisellä väliaikaismanagerilla Ralf Rangnickilla on jatkossa. Rangnick on jäämässä väliaikaispestinsä jälkeen Unitedin neuvonantajaksi kaksivuotisella sopmuksella.