Newcastle jäi Valioliigan kotiottelussaan tappiolle, kun Leicesterin Ademola Lookman vei vierasjoukkue Leicesterin johtoon 19. peliminuutilla. Magpies-kannattajien lisäharmiksi alustuksen osumaan teki vuosina 2014-2019 edustanut Ayoze Pérez.

Tammikuussa Lyonista hankittu Bruno Guimarães nousi kuitenkin osoittamaan, ettei 42 miljoonan euron siirtokorvaus ole valunut hukkaan. Keskikenttäpelaaja tasoitti ottelun sen 30. minuutilla, ja iski St James’ Parkin riemuun räjäyttäneen 2-1 -voittomaalin, kun lisäaikaa oltiin pelattu jo lähes viisi minuuttia.

Pitkään matkalla kohti putoamista ollut Newcastle on nyt 12 pisteen päässä putoamisalueelta, eivätkä sillä olevat joukkueet ole osoittaneet massiivista nousukuntoa.