Liverpoolin mahdollisuus voittaa neljä pokaalia kuluvalla kaudella on esillä lähes päivittäin – ja lähes päivittäin manageri Jürgen Klopp ennättää naureskelemaan näille puheille. Saksalaisen on kuultu lukemattomia kertoja tuhahtelevan spekuloinneille Valioliigan, Liigacupin, FA Cupin ja Mestarien liigan voittamisesta yhden kauden aikana.

Sunnuntaina selvisi Liigacupin jo voittaneiden punaisten vastus FA Cupin loppuottelussa, kun Chelsea voitti Crystal Palacen omassa välierässään. Valioliigan puolella Liverpoolin voidaan myös katsoa jo olevan ”finaalissa”; kukaan tuskin enää sitä ja Manchester Cityä tulee tavoittamaan. Mestarien liigan välierässä Klopp johtaa armeijansa Bayern Münchenin pudottanutta Villarrealia vastaan. Lähellä pyttyjä ollaan siis koko rintamalla.

– Se olisi jotain mistä kaikki unelmoivat – voittaa jokainen kilpailu johon osallistuu, toppari Virgil van Dijk suostuu sanomaan ääneen.

– Kukaan ei ole voittanut neljää pokaalia yhdellä kaudella, ja siihen on syy. Se on lähes mahdotonta. Mitä vain voi tapahtua, myös muille joukkueille.

Tiistaina Liverpool isännöi valioliigaotteussa vanhaa rakasta vihollistaan, Manchester Unitedia. Joukkueiden ero sarjataulukossa on peliin lähdettäessä 19 pisteen mittainen. Viime kohtaamisessa mersaysidelaiset heittelivät Unitedia miten tahtoivat; loppuluvut Old Traffordilla 0-5.

Lähde: BBC