Valioliigan klassikko-ottelu Liverpoolin ja Man Unitedin välillä potkaistaan käyntiin hetken kuluttua. Avauskokoonpanot kello 22:00 alkavaan otteluun ovat nyt julki.

Mestaruudesta taisteleva Liverpool pääsee otteluun loistavista lähtökohdista. Jürgen Kloppilla on Roberto Firminoa lukuun ottamatta käytettävissään kaikki pelaajat. Avaus on kivenkova, ehkä pienenä yllätyksenä voidaan pitää Diogo Jotan penkkikomennusta.

Mikäli kuva Liverpoolin avauksesta ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liverpool FC

@LFC
🔴 #LIVMUN 𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗡𝗘𝗪𝗦 🔴

Here's how we line up to face Manchester United tonight 👊

Roberto Firmino misses out with a minor foot injury.

Manchester Unitedin väliaikaisluotsi Ralf Rangnickilla ei ollut vaikea tehtävä avauksen nimeämisessä. Hänen käytettävissään oli nimittäin vain rajallinen määrä pelaajia, jonka vuoksi hän joutuu peluuttamaan Nemanja Maticia ja Paul Pogbaa, jotka lähtevät seuravasta kauden päätteeksi. Etenkin Pogban motivaatio on viime aikoina ollut hukassa.

Man United lähtee otteluun viiden puolustajan linjalla. Kulttipelaaja Phil Jones nousee avaukseen. Topparikolmikon kaksi muuta jäsentä ovat Harry Maguire ja Victor Lindelöf.

Mikäli kuva Man Unitedin avauskokoonpanosta ei näy, voit katsoa sen täältä.

Manchester United

@ManUtd
🔊 𝐔 𝐍 𝐈 𝐓 𝐄 𝐃 🔊

Introducing our line-up for #LIVMUN ✊

#MUFC | #PL

LUE MYÖS: Veriviholliset lyövät hynttyyt yhteen – Liverpoolin ja Man Unitedin kannattajat osoittavat tukensa Cristiano Ronaldolle