Liverpool kohtaa Villarrealin Mestarien liigan välierissä. Otteluparin avausosa pelataan ensi viikon keskiviikkona Anfieldilla.

Villarreal on ollut varmasti tämän kauden Mestarien liigan suurin yllättäjä.

Se on pudottanut jo Juventuksen ja Bayern Münchenin kaltaiset suurseurat. Bayern-otteluparissa sillä ei ollut todellisuudessa missään vaiheessa sen suurempaa hätää, vaikka vastassa oli monen mielestä jopa Euroopan paras seurajoukkue.

Unai Emeryn miehistö lähtee jälleen altavastaajana uuteen ottelupariin. Liverpoolin Virgil van Dijk tiedostaa, miten haastava vastustaja Villarreal on.

– Villarreal on todella vaikea vastustaja. Heidän keskikenttänsä on avainasemassa. Dani Parejo on huima pelaaja. Lisäksi Étienne Capoue tekee todella hyvin töitä. Myös Arnaut Danjuma pelaa äärimmäisen hyvää kautta. Tunnen hänet maajoukkueesta. He kaikki ovat todella hyviä pelaajia. Lisäksi heillä on muun muassa Pau Torres, joka on loistava pelaaja.

– Meidän on valmistauduttava hyvin siihen ottelupariin. Villarreal-otteluparista tulee hyvin vaikea. He voittivat Juventuksen ja Bayernin ja he varmasti uskovat voivansa voittaa myös meidät. Annamme kaikkemme heitä vastaan.

Avausosa pelataan keskiviikkona Suomen aikaa klo 22.00.