Declan Ricen tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään. Rice on noussut West Hamissa todellisen tähti- ja avainpelaajan asemaan.

Englannin A-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan Ricen sopimus West Hamin kanssa päättyy kesällä 2024, ja seuralla on optio jatkaa sopimusta yhdellä vuodella eteenpäin.

Rice on ollut tiettävästi jo pitkään muun muassa Chelsean kiikareissa. Rice edusti juniorina Chelseaa. Rice on tunnustautunut Chelsean kannattajaksi.

Fabrizio Romanon mukaan 23-vuotias keskikenttäpelaaja on kieltäytynyt jo West Hamin kolmannesta jatkosopimustarjouksesta. Tunnetun toimittajan mukaan Rice on avoin siirtymään muihin maisemiin kesällä.

West Ham haluaa luonnollisesti pitää kiinni tähtipelaajastaan. Lontoolaisseuralla on loppukaudella oiva mahdollisuus edetä ensi kauden Mestarien liigaan. West Ham on nimittäin mukana Eurooppa-liigan välierissä, joissa se kohtaa Eintracht Frankfurtin. Kilpailun voittaja pääsee ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Jos West Ham voittaa Eurooppa-liigan, voi seura tarjota omalle kasvatilleen ensi kaudella kokemuksen Mestarien liigasta.

Telegraphin mukaan Manchester City on kiinnostunut Ricestä.