Manchester Cityllä on loppukauden aikana vielä paljon pelattavaa. Taivaansiniset taistelee toisesta peräkkäisestä Valioliigan mestaruudesta sekä seurahistoriansa ensimmäisestä Mestarien liigan voitosta.

Cityllä on kauden ratkaisupelien ollessa käsillä kuitenkin yksi iso puolustuspään ongelma – laitapuolustajat käyvät vähiin.

Pep Guardiola kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että joukkueen monivuotisen luottopuolustajan Kyle Walkerin kausi lienee ohi.

– En tiedä juuri nyt [pelaako Kyle Walker enää tällä kaudella], Guardiola sanoi Leeds-ottelun alla.

– Hän on loukkaantunut. Se on valitettavaa meille kaikille ja erityisesti hänelle, mutta en kiinnitä siihen huomiota. Keskityn nyt muihin pelaajiin. Hänen [Walker] on tehtävä töitä palatakseen takaisin mahdollisimman pian.

John Stones tuurasi Walkeria oikean laitapuolustajan tontilla aiemmin tällä viikolla pelatussa Real Madrid -ottelussa. Stones joutui kuitenkin jättämään kentän jo avausjaksolla loukkaantumisen vuoksi, eikä hänkään ole pelikunnossa ainakaan Leedsiä vastaan.

– John on huomisesta pelistä ulkona. Katsotaan, onko hän pelikunnossa keskiviikkona, Guardiola sanoi viitaten UCL-välierien toiseen osaotteluun.