West Ham hävisi torstaina kotikentällään Eintracht Frankfurtille 1-2 Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa.

Hammersin ottelu alkoi surkealla tavalla, sillä Eintracht siirtyi johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla. Rafael Borrén upea keskitys kiersi linjan taakse Ansgar Knauffille, joka puski vieraat heti karkumatkalle.

Kotijoukkue nousi tasoihin 21. minuutilla vapaapotkusta. Kurt Zouma jatkoi Manuel Lanzinin keskityksen maalin edustalle Michail Antoniolle, joka ei lähietäisyydeltä erehtynyt.

Toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun Eintracht iski voittomaalinsa. Daichi Kamada pelasi näppärän seinäsyötön pienessä tilassa Djibril Sow’n kanssa ja ujutti pelivälineen maata pitkin sisään.

Eurooppa-liigan toisessa välierässä RB Leipzig voitti Rangersin kotikentällään 1-0.

Konferenssiliigan puolella Leicester pelasi AS Roman kanssa 1-1-tasapelien välierien avausosassa. Kilpailun toisessa semifinaalissa Feyenoord voitti Marseillen kotonaan 3-2.

Sekä Eurooppa-liigan että Konferenssiliigan toiset välieräottelut pelataan ensi viikon torstaina.

Voit katsoa Viaplayn videon Michail Antonion maalista alta.