West Hamin kannattajat hyökkäsivät torstaina kahden saksalaisen toimittajan kimppuun Eurooppa-liigan välierien avausosassa Eintracht Frankfurtia vastaan, kertoo Telegraph.

Tim Brockmeier ja Philipp Hofmeister selostivat ottelua saksalaiselle radiokanavalle. Bildin mukaan kaksikko kertoi suorassa lähetyksessä, että Hammersin fanit yllättivät heidät, kun Michail Antonio toi kotijoukkueen tasoihin 21. minuutilla.

– Meidän kimppuumme hyökätään täällä. He heittivät kollegani Timin kuulokkeet maahan. Minun on hieman koottava itseäni. Meidän on saatava tänne turvallisuushenkilöstöä paikalle, sanoi Hofmeister.

Saksalaisselostajat siirrettiin tauolla toiseen paikkaan jatkamaan työskentelyään.

– Jatkuvasti on tunne, että takaa voi tulla jotain, jokin isku. Unelmani englantilaisesta jalkapallosta on murskattu, sanoi Hofmeister vielä myöhemmin Bildin mukaan.

West Hamin tiedottaja kommentoi Telegraphille, että seura on tietoinen välikohtauksesta ja pyrkii etsimään toimittajia häirinneet henkilöt. Jos seura tunnistaa syylliset, heidän tietonsa välitetään poliisille ja heille annetaan määrittelemättömän mittainen porttikielto kotiotteluihin ja seuran virallisille vierasreissuille.

Eintracht Frankfurt voitti ottelun 2-1. Toinen välierä pelataan ensi viikon torstaina Saksassa.

Voit katsoa Viaplayn videon Michail Antonion 1-1-maalista alta.