Manchester Unitedilla on seuralgende Roy Keanen mukaan isompia ongelmia kuin Cristiano Ronaldo. Keanen mukaan oma kasvatti Marcus Rasford on menettänyt ”nälkänsä”.

Manchester Unitedin uudelleenrakennus alkaa kauden jälkeen, kun Erik ten Hag hyppää managerin paikalle. Lähtijöitä on jo tässä vaiheessa vino pino. Ronaldon kohdalla riittää keskustelua jatkosta. Keanen mukaan Unitedin pitäisi pitää kiinni parhaasta maalintekijästään, vaikka Ronaldo ei ole enää yksin ratkaisu ongelmiin.

– Manchester Unitedilla on isompia ongelmia kuin Cristiano Ronaldo. Mielestäni tuollainen maalimäärä ja tuollaiset esitykset takaavat hänen jatkonsa seurassa. Mutta Man Utd tarvitsee pelaajia hänen ympärilleen. Heidän pitää tuoda uusia hyökkääjiä sisään ja lisätä kilpailua.

– Jos paras maalintekijä ja pelaaja, johon tukeudutaan, on 37-vuotias, se ei ole tietenkään hyvä asia, mutta pitäisin ehdottomasti kiinni Ronaldosta, Keane sanoi Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

Keanen mukaan Ronaldon kanssa on käytävä keskusteluja hänen roolistaan ja siitä, kuinka kovalla rasituksella häntä voidaan kuormittaa.

– Varmasti hänen kanssaan pitää keskustella tavasta pelata ja pelaako hän joka viikko. Mutta miksi pitäisi päästä eroon pelaajasta, joka tekee noin paljon maaleja. En pidä sitä kovin loogisena, Keane sanoi.

Ronaldo on osoittanut pelien sisällä tyytymättömyyttä. Se on yksi asia, mistä pitää päästä eroon Keanen mielestä.

– Huippumanagerin pitää käydä keskustelu hänen kanssaan ja lopettaa tuollainen pelleily. Ronaldon täytyy olla kypsempi ja parempi johtaja. Totta kai olet pettynyt, kun sinut otetaan vaihtoon, mutta se täytyy pitää sisällään.

– Ronaldon on myös pystyttävä katsomaan isompaa kuvaa. Jos hän luulee, että hänen pitäisi pelata jokainen minuutti jokaisesta pelistä, se on täyttä roskaa hänen iässään, Keane totesi suoraan.

Rashford ei ole entisensä

Marcus Rashfordin kausi on ollut vaikea. Brentfordia vastaan Rashford, 23, istui koko pelin vaihtopenkillä. Keanen mukaan Rashfordilla on ollut jo pidempään vaikeaa.

– Näyttää siltä, ettei hän ole kypsynyt tarpeeksi. Esimerkiksi Liverpoolia vastaan hän pelasi keskustassa, sanoin silloin, että hän pelasi kuin lapsi.

[readmore from=manchester-united]

– Ihan kuin hän ei olisi oppinut pelistä. Hän ajelehtii ja on menettänyt nälkänsä. Nämä nuoret pelaajat saavat paljon rahaa ja onnea heille siitä, mutta mielestäni hän on menettänyt palon tekemiseensä ja nyt hänellä on vaikeuksia saada sitä takaisin, Keane tylytti.

Viime kaudella Rashford takoi vielä 11 maalia ja yhdeksän maalisyöttöä. Sitä edeltävällä kaudella tuli 17 täysosumaa. Tällä kaudella Rashford on tehnyt 25 ottelussa vain neljä maalia.

– Hänellä on eväät palata takaisin, hän on osoittanut sen ennenkin, mutta joskus kun sen menettää, sitä on vaikea saada takaisin, Keane sanoi.

LUE MYÖS: