Real Madrid ja Manchester City ratkaisevat tänään keskiviikkona sen, kumpi joukkueista etenee toukokuun lopulla Pariisissa pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

City voitti viime viikolla pelatun avausosan kotikentällään 4-3-lukemin, joten Pep Guardiolan ryhmällä on pienoinen etulyöntiasema ratkaisevaan osaotteluun.

Otteluparin voittaja kohtaa loppuottelussa Liverpoolin, joka selvitti tiensä finaaliin kukistamalla Villarrealin yhteismaalein 5-2.

Nähdäänkö toisena vuotena peräkkäin täysin englantilainen finaali, vai onko edessä kauden 2017-18 finaaliuusinta Liverpoolin ja Real Madridin välillä? Hyökkääjälegenda Michael Owen uskoo, että Liverpool kohtaa Pariisissa rakkaan vihollisensa Manchester Cityn.

– Ensimmäinen osaottelu oli klassikko. Tämän pitäisi olla yhtä dramaattinen, Owen sanoo.

– Realille vain maalin häviäminen oli loistava tulos, ja he odottavat lisää sankaritarinoita Bernabeulla. Karim Benzema on ollut tähän mennessä uskomaton tässä kilpailussa, ja Real tarvitsee häneltä lisää samanlaisia suorituksia, jos he haluavat edetä finaaliin.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– Cityn osalta en ole varma, miksi he eivät voittaneet [avausosaa] suuremmalla erolla. He olisivat voineet olla kolmen tai neljän maalin johdossa ensimmäisellä puoliajalla, mutta he eivät käyttäneet tilaisuuksiaan ja joutuivat pettymään.

– Jos City pelaa kuten Manchesterissa, uskon, että he etenevät jatkoon. Ilmapiiri Madridissa on hämmästyttävä, ja Real yrittää viedä pelinhallinnan Cityltä. Sen pitäisi kuitenkin sopia Citylle, ja uskon heidän voittavan tämän pelin 2-1.

Real Madridin ja Manchester Cityn välieräottelu potkaistaan käyntiin keskiviikkoiltana kello 22:00. Ottelun näet suorana lähetyksenä C More Sportilta sekä C Moren suoratoistopalvelusta.