Antonio Conten mukaan Tottenham voi toivoa kilpailevansa Valioliigan huipulla olevien ”hirviöiden” kanssa ainoastaan ajan ja rahan avulla.

Tottenham on parhaillaan sarjataulukon viidennellä sijalla ja jahtaa hanakasti paikkaa neljän parhaan joukosta.

Valmistautuessaan lauantai-illan huippuotteluun Liverpoolia vastaan, pyydettiin italialaismanageria esittämään näkemyksensä siitä, miten Spurs voisi kuroa eroaan mestaruudesta taisteleviin huippuseuroihin.

– Se ei ole helppoa, se on vaikea tie, Conte kertoi The Guardianin mukaan lehdistölle.

– Tämä liiga on todella vaikea, minkä lisäksi kuilu, joka huippujoukkueiden ja muiden joukkueiden välillä lymyää, on todella tärkeä.

– Vain jos sinulla on aikaa, intohimoa ja paljon rahaa sijoittaa, voit yrittää tulla kilpailukykyiseksi ja taistella näitä hirviöitä vastaan.–

– Mutta Englannissa on monia joukkueita, jotka haluavat sijoittaa paljon rahaa ja yrittää taistella jostain erityisestä.

Conte ei ole aiemmissakaan työpaikoissaan ujostellut median äärellä, kun kyse on ollut suuremman siirtokassan vaatimisesta.

[readmore from=Tottenham]

Esittäessään toiveensa lisäinvestoinneista, muisti Conte myös kiittää seurajohtoa tammikuun vahvistuksista Dejan Kulusevskista ja Rodrigo Bentancurista.

– Näinä seitsemänä kuukautena olemme tehneet todella hyvää työtä seuran kanssa, ja meillä oli myös tammikuussa tilaisuus hankkia kaksi hyvää pelaajaa, jotka auttavat meitä ja parantavat joukkueen laatua, Conte jatkoi.

– Nämä kaksi allekirjoitusta olivat meille erittäin tärkeitä. Kun [tarjolla] on tärkeä pelaaja, on tärkeää yrittää hankkia hänet, koska huippupelaaja parantaa aina joukkuettasi ja joukkueesi laatua.

– Jos seura haluaa voittaa jotain, tarvitsee se varmasti huippupelaajia, ei keskitason pelaajia.

Tottenhamin ja Liverpoolin välinen ottelu potkaistaan käyntiin kello 21.45 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: