Valioliigassa pelataan tiistaina mielenkiintoinen ottelu, kun Aston Villa ja Liverpool iskevät yhteen Villa Parkilla.

Aston Villalla ei ole minkäänlaista panosta ottelussa, kun taas Liverpool tarvitsee voiton pitääkseen mestaruushaaveet elossa.

Aston Villan managerina toimivalla Steven Gerrardilla on jopa kiusallinen tilanne otteluun lähdettäessä. Yksi kaikkien aikojen Liverpool-legendoista voi nimittäin tuhota merseysidelaisseuran viimeisetkin toivon rippeet Valioliigan mestaruudesta.

– Liverpool on maailmanluokan joukkue. Epäilemättä maailman paras joukkue tällä hetkellä. Olemme hyvin tietoisia haasteesta, Gerrard sanoi ottelupäivän aattona.

[readmore from=Liverpool]

– Haaste on suuri, mutta samalla se on jännittävää ja odotan sitä innolla.

Gerrard tiedostaa sarjatilanteen, mutta haluaa kiivaasti voittaa huomisen ottelun, vaikka se tietäisi lähes varmasti Liverpoolin jäämistä sarjakakkoseksi.

– Tehtäväni on voittaa pelejä Aston Villassa. Niin tulee aina olemaan, kun edustan tätä seuraa. Haluan kiivaasti voittaa, eikä tilanne ole huomenna erilainen.

Liverpool jäi viikonloppuna 1-1-tasapeliin Tottenhamia vastaan. Alla olevalta V Sportin videolta voit katsoa Heung-Min Sonin tekemän johtomaalin, joka vei Liverpoolilta tuikitärkeät kaksi sarjapistettä.