Chelsean odotettiin kauden alla hankintoineen olevan vakavasti otettava haastaja Valioliigan mestaruudesta. Manchester City ja Liverpool ovat kuitenkin viime vuosilta tuttuun tapaan saaneet hoidella sitä taistelua kahdestaan; Bluesin eväät loppuivat jo ennen omistajuuskaaosta. Viimeisistä viidestä pelistään Chelsea on voittanut yhden, eikä se ainakaan virallisten selitysten mukaan johdu seuran myyntiprosessista.

Manageri Thomas Tuchel tietää, että myös pitkään paalutetulta tuntunut kolmostila on kauden loppusuoralla uhattuna. 2-0 -johdon hukkaaminen tasapeliin Wolvesia vastaan kotona lauantaina sai saksalaisen pikaisiin toimiin; sunnuntaille suunnitellun vapaapäivän katkaisi ylimääräinen sessio.

– Luulen, että en juuri nyt ole kovinkaan suosittu. Valtaosa pelaajista luuli varmasti että katsomme pelin ja sitten pidämme puolen tunnin palaverin. Sitten he tajusivat miksi ovat sisällä, vaikka ulkona paistaa aurinko.

Saksalainen luennoi sunnuntaina taktiikasta, ja sanoo joukkueen ottaneen tilanteen vastaan lopulta hyvin.

– Valtaosa heistä hyväksyi asian. Minullakin oli suunnitelmia vapaapäivälle, ja ne peruuntuivat, mutta tällaista tämä on. Kaksi kolmasosaa joukkueesta jäi vielä katsomaan alle 23-vuotiaiden peliä tapaamisen jälkeen. He kantavat vastuunsa, ja sitä rakastan tässä ryhmässä.

Lähde: Goal

LUE MYÖS:

Chelsealta raju sulaminen uuden omistajansa edessä – Wolves-kapteeni hiljensi Stamford Bridgen

Valioliigan kärki kolmen ottelun päässä kauden lopusta – näin asiat voisivat vielä muuttua

Thomas Tuchelin sanat Romelu Lukakusta yllättävät – väistynyt Chelsea-kasvatti takoo mieletöntä tulosta