Everton sai unelmalähdön sarjapaikkansa kannalta kriittiselle Brentford-ottelulle, kun 1-0 -maali merkittiin Dominic Calvert-Lewinin nimiin 10. peliminuutilla.

Kahdeksaa minuuttia myöhemmin Toffees-taivas kuitenkin synkistyi, kun 19-vuotias Jarrad Branthwaite katseli suoraa punaista korttia.

Puolustaja kaatoi alimpana pelaajana Ivan Toneyn. Everton-leirin turhautuminen oli melkoista, sillä vain hetkeä aiemmin Richarlisonia oli vedetty paidasta Beesin rangaistusalueella.

37. minuutilla lukemat tasoittuivat, Seamus Colemanin puskettua pallon epäonnekseen omaan maaliin. Ensimmäisen jakson lisäajalla Richarlison vei isännät taas johtoon, nyt rangaistuspotkusta.

Päivitys juttuun 15.5. kello 20.33. Brenford voitti ottelun lopulta maalein 3-2. Otteluraportin voi lukea täältä.