Valioliiga-legendat Gary Neville ja Jamie Carragher eivät pitäneet siitä, mihin sävyyn Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhaka puhui joukkuekavereistaan Newcastlelle kärsityn 0-2-tappion jälkeen.

Tulos jätti Arsenalin viidenneksi ennen Valioliigan päätöskierrosta, eikä Mestarien liigan paikka ole enää Tykkimiesten omissa käsissä.

Xhaka sanoi maanantaina pelatun ottelun jälkeen, että jotkut Arsenalin pelaajista eivät olleet valmiita näin tärkeään peliin.

– Jos joku ei ole valmis tähän peliin, niin jääköön kotiin. Iälläsi ei ole väliä. Jos sinua hermostuttaa, niin jää penkille tai kotiin.

– Tarvitaan ihmisiä, joilla on munaa tulla tänne pelaamaan. Tämä on yksi tärkeimmistä peleistämme. Olemme hyvin pettyneitä tänne tulleiden kannattajien puolesta.

Nevillen mukaan Xhaka on töpeksinyt omalla urallaan niin useasti, että hänellä ei ole varaa puhua epäkunnioittavaan sävyyn joukkuekavereistaan.

– En tiedä, mitä mieltä tuosta pitäisi olla. Hän antaa pelaajien kuulla kunniansa pukuhuoneessa, sanoi Neville Sky Sportsin lähetyksessä.

– Toivon, ettei hän sättinyt nuorempia pelaajia. Hän on ollut ajoittain häpeällinen, joutunut ulosajetuksi ja niin edelleen. Hän jätti sen vellomaan ilmaan.

Carragherin mukaan Xhakan tulisi päästellä isoja sanoja kentällä, eikä ottelun jälkeisissä tv-haastatteluissa.

– Me pidämme siitä, kun pelaajat nousevat esiin haastatteluissa. Sanoilla on helppo tulla esiin ja esiintyä voimakkaasti, mutta tee se kentällä.

– Hän syytti joitain nuorempia pelaajia sanoen, etteivät he ole valmiita…

– Minä rakastan sitä, kun pelaajat ovat rehellisiä ja suorasukaisia, mutta se on helppoa… Hän oli osa sitä. Aivan kuin kaikki olisivat olleet siinä mukana.

LUE MYÖS: