Liverpoolin laitahyökkääjä Mohamed Salah ja toppari Virgil van Dijk ovat sivussa tiistai-illan sarjaottelusta Southamptonia vastaan.

Kummatkin tulivat viime lauantaina loukkaantumisten takia vaihtoon FA Cupin loppuottelussa Chelseaa vastaan. Liverpool voitti finaalin rangaistuspotkukilpailussa maalein 6-5.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoi lehdistötilaisuudessaan, että Salah, 29, ja van Dijk, 30, saattavat olla mukana ensi sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksella Wolverhamptonia vastaan. Kummankaan pelaajan ei odoteta olevan sivussa ensi viikon lauantaina pelattavasta Mestarien liigan loppuottelusta, jossa Liverpool ja Real Madrid ottavat yhteen Pariisissa.

Kloppilta kysyttiin, onko kaksikko mukana Southamptonia vastaan.

– Ei. Virg ei todellakaan ole, mutta se oli aika selvää jo ennen Chelsea-peliä. Hän on pelannut todella paljon, ja nyt me pelaamme taas lauantaina ja perään tiistaina. Se oli selvää [ettei hän pelaisi].

– He kummatkin ovat kunnossa. Kummankin tavoite on, että he voisivat olla mukana taas viikonloppuna. Kunnolla mukana, penkillä, pelaten muutaman minuutin tai avauksessa. En tiedä, katsotaan. Koska se olisi täydellistä finaalia varten [jos he pelaisivat viikonloppuna].

– Mutta jos he eivät ole kunnossa, niin etenemme päivä kerrallaan. Mutta me olemme erittäin positiivisia, eikä meillä ole epäilyksiä finaalin suhteen. Olen varsin realistinen Wolves-pelin suhteen, mutta huomenna (tiistaina) emme mielellään peluuta heitä.

Liverpool on Southampton-otteluun lähdettäessä neljä pistettä perässä sarjakärki Manchester Cityä, jolla on enää yksi ottelu jäljellä. Näin ollen Southamptonin kotivoitto varmistaisi Cityn mestaruuden jo tiistaina.