Konkaripuolustaja Thiago Silva on halukas allekirjoittamaan uuden sopimuksen Chelsean kanssa.

Silva, 37, siirtyi Chelseaan kesällä 2020 yksivuotisella sopimuksella. Alun perin hänen tarkoituksena oli vain piipahtaa Lontoossa, mutta nyt hän on viettänyt Chelseassa jo kaksi kautta, ja hänen sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Silvan peliura vetelee viimeisiin, mutta hänen tarkoituksena on jatkaa vielä nykyisen sopimuksen päättyessä. Brasilialaistoppari kertoo, että hän ja hänen perheensä tuntee olonsa kotoisaksi Länsi-Lontoossa, ja hän toivoo saavansa Chelsealta jatkosopimustarjouksen.

– Tulin tänne yhdeksi kaudeksi, mutta kuten voi huomata, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Olin iloinen siitä, että seura tarjosi mahdollisuutta jäädä toiseksi ja kolmanneksi kaudeksi – ja kuka tietää, ehkä jopa neljänneksi sen jälkeen! Silva sanoo.

– Olen onnellinen täällä. Myös perheeni on onnellinen ja se auttaa paljon. Tunnen oloni todella hyväksi Lontoossa. Tunnen oloni kotoisaksi.

[readmore from=Chelsea]

Silva myöntää suoraan, että Valioliigan mestaruuden voittaminen on hänen iso unelmansa.

– Valioliigamestaruuden voittaminen on iso unelma. Se on jotain sellaista, jota todella kaipaan, Ranskan ja Italian liigamestaruuden urallaan voittanut Silva kertoo.

– Voitimme Mestarien liigan viime kaudella, ja nyt minulla on Valioliiga mielessäni. Ei ole tarkoitus hylätä muita kilpailuja, mutta Valioliiga on se, jonka haluan todella voittaa.