Newcastle on valmis rikkomaan siirtoennätyksensä hankkiakseen Lyonin keskikenttäpelaajan Lucas Paquetán, kertoo Times.

Brasilian A-maajoukkueessa 31 kertaa esiintynyt Paquetá, 24, on noussut yhdeksi Newcastlen pääkohteista tämän kesän siirtoikkunassa. Hän pelasi tällä kaudella 44 ottelua tehden niissä yhteensä 11 maalia ja syöttäen seitsemän. Aiemmin urallaan Paquetá on edustanut myös AC Milania ja kotimaansa suurseuraa Flamengoa.

Newcastle on jo kahdella edellisellä kerralla rikkonut siirtoennätyksensä Paquetán maanmiehiä hankkiessa. Ensin Magpies pulitti Joelintonista 46.7 miljoonaa euroa Hoffenheimille ja myöhemmin Bruno Guimaraesista 49 miljoonaa euroa Lyonille.

Guimaraes ja Paquetá ovat pelanneet yhdessä lähes 50 ottelua. Viime viikolla Paquetá vieraili hyvän ystävänsä luona Englannissa yksityiskoneella.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Magpie 24/7

@Magpie24_7
So, does Paqueta like bridges? 🇧🇷

#NUFC

Timesin mukaan Newcastlen olisi maksettava vajaat 60 miljoonaa euroa Paquetásta, mutta tuollaiset summat eivät ole enää este seuralle.

Newcastle siirtyi viime syksynä 305 miljoonan punnan kaupassa Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun. Viime tammikuun siirtoikkunassa se käytti jo enemmän rahaa kuin yksikään toinen seura maailmassa.