Teemu Pukki teki päättyneellä valioliigakaudella 11 maalia Norwich Citylle – saldo joka ei sekään riittänyt seuran pitämiseen korkeimmalla sarjatasolla. Hissi vie Canariesin taas Mestaruussarjaan, ja sopimusoption käyttämisen myötä alas matkaa myös kotkalaishyökkääjä.

Paperilla on siis selvää että Pukki pelaa tulevalla kaudella edelleen Norwichissa. Käytännössä tie voi kuitenkin viedä myös muualle. 32-vuotias on tätä nykyä Transfermarktin arvion mukaan viiden miljoonan euron arvoinen. Maanantaina Huuhkajien lehdistötilaisuudessa Pukki itse ei vahvoja viitteitä tulevasta antanut.

– Seura käytti option, joten sinne olen menossa preseasonille. Se on tilanne tällä hetkellä. En ole kauheasti miettinyt edes ensi kautta. Kausi oli niin rankka, että viimeisen viikon aikana en ole miettinytkään futista. Olen vain viettänyt aikaa perheeni kanssa ja yrittänyt saada sitä kautta voimia maajoukkuerypistykseen.

Taaksepäin on tässä tilanteessa tehtävä vilkaisu, eikä siellä näy valtavasti valoa.

– Tavoitteena oli säilyä (Valioliigassa) ja sitä ei tapahtunut, joten kausi oli pettymys. Tämä kausi oli varmasti yksi urani vaikeimmista. Oli paljon pelejä ja tuli paljon tappioita. Se on aika ärsyttävää pelata.

Pukki on edustanut Norwichia heinäkuun alussa neljän vuoden ajan.

LUE MYÖS:

Norwich-kannattajat palkitsivat Teemu Pukin kauden parhaana – seurahistorian tehöpörssisija koheni taas

Katso: Teemu Pukki puhkaisi uuden kymmenluvun Mestaruussarjaan matkaavan Norwichin eduksi