Paul Pogba jättää Manchester Unitedin vapaana agenttina.

Manchester United tiedotti asiasta aiemmin tällä viikolla.

Pogba ei suostunut Manchester Unitedin jatkosopimustarjoukseen – tai ennemminkin jätti siihen vastaamatta. Manchester United lähetti Pogballe jatkosopimustarjouksen viime kesänä, mutta ei saanut siihen minkäänlaista vastausta.

Pogban on määrä siirtyä vapaana agenttina Juventukseen. Italialaismedian mukaan osapuolten välinen sopimus on käytännössä valmis.

Myös Manchester City oli keväällä kiinnostunut Pogbasta. The Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola tapasi Pogban ja esitteli joukkueensa projektin keskikenttäpelaajalle kasvotusten. Guardiola kertoi Pogballe, miksi hän halusi pelaajan joukkueeseensa.

Manchester City teki Pogballe rahakkaan tarjouksen, ja Pogba harkitsi sitä tosissaan, mutta lopulta hän tiedosti, että siirrosta nousisi liian suuri kohu Manchesterissa ja Englannissa.

The Athleticin mukaan Pogban päätökseen poistua Englannista vaikutti myös se, että hänen asuntoonsa murtauduttiin aiemmin keväällä. Pogba halusi perheineen jättää Englannin taakse ja palata Italiaan.