Jarrod Bowenilla oli kaksijakoiset tunteet debytoituaan Englannin maajoukkuessa. West Ham -hyökkääjä pelasi avauksessa, kun The Three Lions hävisi vieraskentällä 1-0-lukemin Unkarille Nations League -lohkonsa avauksessa.

Unkari kaatoi Englannin ensimmäistä kertaa 60 vuoteen.

Tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien 18 maalia West Hamissa tehnyt Bowen oli tyytyväinen päästyään viimein maajoukkuepaitaan, mutta tulos oli pettymys.

– Tunsi oloni hyväksi. Tottakai se on erilaista missä olen tottunut pelaamaan, Bowen kommentoi lehdistölle.

– En muuta koskaan lähestymistapaani peleihin tai pelityyliäni. Pelaan samalla tavalla kuin olen pelannut koko kauden. Nyt pelasin vain isommalla areenalla.

– Tämä on voittajien lohko, jossa ei olla totuttu häviämään otteluja. Tottakai se on pettymys. Se oli lohkon ensimmäinen ottelu ja halusimme aloittaa vahvasti.

Englanti kohtaa seuraavaksi tiistaina Saksan Münchenissä. Tämän jälkeen vuorossa ovat Italia ja Unkari Molineaux-stadionilla Wolverhamptonissa.

– Tämän kilpailun kauneus on se, että otteluja on paljon lyhyessä ajassa, joten emme voi jäädä murehtimaan yhtä tulosta. Meidän on heti keskityttävä seuraavaan otteluun. Jalkapalloa on vielä paljon pelattavana, Bowen muistutti.